Opći uvjeti poslovanja i uvjeti poslovanja internet trgovine WordPressWebDizajn.com

Matični podaci tvrtke

Naziv firme: Truerainmaker, obrt za poslovno savjetovanje

Vlasnik: Predrag Masleša; OIB: 98344124438

Matični broj obrta: 98185381

Sjedište: Pavla Kneževića 44, Vranovci

Tel/Fax : + 385 95 913 8661

PODRŠKA
Ukoliko trebate pomoć, ovdje smo da vam pomognemo. Molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na info@wordpresswebdizajn.com. Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Pravne napomene u slučaju pokušaja kopiranja

Sadržaj na web stranicama www.wordpresswebdizajn.com zaštićen je autorskim pravima. Vlasnik domene i portala www.wordpresswebdizajn.com je Truerainmaker, obrt za poslovno savjetovanje. Svaki pokušaj neovlaštenog korištenja ili kopiranja bilo kojeg dijela web stranica www.wordpresswebdizajn.com, ili korištenja pojmova i termina vezanih uz WordPress Web Dizajn Certification Program, bez izričite dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se grubim kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravni i odvjetnički tim Truerainmaker obrta za poslovno savjetovanje reagirat će na svaki pokušaj kopiranja bilo kojeg sadržaja sa web stranica ovog portala. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.wordpresswebdizajn.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka autora web stranice i vlasnika obrta Predraga Masleše ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu autoru web stranice, Truerainmaker obrtu ili bilo kojoj trećoj strani.

Protiv osobe koja na bilo koji način pokuša bilo koji dio WordPress Web DIzajn Programa predstaviti pod svoj vlastiti, bez izričitog pristanka vlasnika autorskog djela, bit će podnijeta sudska tužba. 

CIJENA PROIZVODA
Cijene istaknute na web stranici wordpresswebdizajn.com izražene su u kunama. U cijene je uključen trošak PDV-a.

U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

UVJETI I ROKOVI PLAĆANJA, UVJETI ISPORUKE ROBE, VRIJEME ISPORUKE ROBE
Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

E-bankingom

Općom uplatom

Plačanje kreditnim karticama:

Visa ®                 MasterCard ®         Maestro ®

Diners                  American Express

Transakcija će se obavljati preko CorvusPay-a.

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, općom uplatom i e-bankingom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje narudžba proizvoda.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest da je narudžba potvrđena nakon završenog procesa naručivanja sugerira se provjeriti:

Je li poruka u Junk/Spam folderu
Je li mailbox pun
ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE/REKLAMACIJA

Kupac ima pravo na reklamaciju u odnosu na materijalne nedostatke u rokovima i zbog razloga propisanih odredbama Zakona o obveznim o rokovima. Kupac može pisani prigovor odnosno reklamaciju uputiti na mail info@wordpresswebdizajn.com s naznakom “reklamacija”.
Prodavatelj će smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju će u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbije, o istome će obavijestiti Kupca u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci proslijeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprijeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Nazivi sigurnosnih programa svih tipova kartica

Verified by Visa                                      MasterCard SecureCode 

IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Ukoliko plaćanje izvršavate karticom čija valuta nije hrvatska kuna (HRK), iznos računa Vaše kreditne kartice bit će dobiven kroz konverziju cijene iz HRK u hrvatske kune u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost da se dogodi mala razlika u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Affiliate Program 

Affiliate Program podrazumijeva da svaki kupac proizvoda može ujedno obaviti Affiliate prijavu i od Truerainmaker obrta biti isplaćen 25% za svaku preporuku koju ostvari, tj da mu se isplati 25% od trenutne cijene proizvoda ukoliko je kupovina obavljena i do kraja kompletirana preko njegovog jedinstvenog Affiliate / referalnog linka kojeg može pronaći i/ili kreirati u svom Affiliate uredu u sklopu stranica wordpresswebdizajn.com. 

Truerainmaker obrt se obvezuje da isplate ostvarenih Affiliate provizija isplaćuje na PayPal adresu Affiliate suradnika u roku 14 dana do maksimalno 30 dana od dana obavljene i kompletirane kupovine proizvoda. Obveza svakog Affiliate suradnika je da u svom Affiliate uredu pod sekcijom Profil pravovremeno upiše ispravnu PayPal email adresu na koju želi da mu bude isplaćena ostvarena provizija.

Support podrška

Support podrška od strane WordPress Web Dizajn trenera podrazumijeva 6 mjeseci dodatne usluge koja obuhvaća odgovaranje na sva pitanja koja klijenti ostave putem Ticket sistema preko kontakt forme. Odgovor na postavljeno pitanje bude dostavljeno na email adresu klijenta u maksimalnom roku od 48 sati, no obično i mnogo prije (u roku sat vremena). Također, support podrazumijeva ukupno 7 sati TeamViewer video podrške za riješavanje eventualnih bugova prilikom instalacije WordPress teme ili određenog plugin dodatka.  Support podrška ne podrazumijeva odgovaranje na telefonske pozive klijenta, instalacije teme, plugin dodataka ili drugih software dodataka umjesto klijenta. Nakon isteka 6 mjeseci supporta klijent može produžiti support podršku na narednih 6 mjeseci uplatom usluge. 

Odricanje od odgovornosti

Web stranica www.wordpresswebdizajn.com je vlasništvo i vodi ga Truerainmaker, obrt za poslovno savjetovanje.

Truerainmaker, vlasnici, nadređeni, direktori, zaposleni, pomoćnici, podružnice, davaoci licenci, pružaoci usluga i affiliate agenti NISU financijski ili pravni savjetnici, i ništa što ova web stranica sadrži ili dostavlja kao dio proizvoda i usluga koje prodaje Truerainmaker obrt ili njegovi zaposleni NIJE financijski ili pravni savjet.

Osim toga, usluge, strategije, informacije i/ili proizvodi ponuđeni na ovoj web stranici, kroz programe za savjetovanje ili članstvo, affiliate partnerstvo i/ili drugo ne treba tumačiti kao obećanje ili garanciju zarade ili bilo kakvog rezultata.

Edukacije i informacije predstavljene od strane Truerainmaker programa namjenjene su generalnoj publici i ne želimo da bude, niti bi ih trebalo tumačiti kao specifične financijske, pravne ili druge savjete prilagođene svakom pojedincu.

Zapravo, vaš osobni nivo uspjeha i rezultati kao posljedica korištenja naših informacija, strategija, i/ili proizvoda u potpunosti ovisi od vas i vaših osobnih okolnosti, kao i truda koji uložite u vaš osobni uspjeh, korištenih ideja i tehnika, vaših financija, i raznih strategija koje su vaši pravni i financijski savjetnici predložili da implementirate, kao i vašeg znanja i ostalih vještina koje primjenjujete. Pošto ovi faktori variraju od osobe do osobe, ne možemo garantirati vaš uspjeh i nivo prihoda, niti smo odgovorni za vaše akcije.

Pravila privatnosti

Što je cookies (kolačić)?
Kolačić je dio informacija spremljenih na vaše računalo, mobitel ili tablet, koje mogu biti dostavljene neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu i sl. Nakon što opet otvorite web stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju ovoj web stranici. To omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu imati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Takve informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Sama web stranica ne može dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti niti jednoj drugoj datoteci na vašem računalu.

Kako ih onemogućiti?
Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti. Sam čin blokiranja mogao bi imati negativan učinak na korištenje web stranice. Kako bi isključili kolačiće, potrebno je namjestiti postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. U izborniku preglednika odaberite pomoć i informacije o kolačićima te slijedite upute.

NAČIN ZAŠTITE POVJERLJIVIH PODATAKA
wordpresswebdizajn.com obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici wordpresswebdizajn.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Autor web stranice i vlasnik truerainmaker obrta zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.wordpresswebdizajn.com. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovoj stranici smatra se da ste upoznati s uvjetima korištenja.